Wesela

Restauracja SADOVA to idealne miejsce na zorganizowanie przyjęcia weselnego. Wykwintna kuchnia, profesjonalna obsługa i pięknie udekorowana sala stworzą niepowtarzalny urok, który na długo pozostanie w Państwa pamięci.

Do dyspozycji oddajemy nowo powstałą mieszczącą do 70 osób salę. Koszt przyjęcia weselnego na rok 2017/2018 to 185 zł na osobę i zawiera:

  • Wynajem Sali wraz z obsługą kelnerską
  • Dekorację Stołów żywymi kwiatami, świecami, materiałami dekoracyjnymi, dekoracja tła i stołu Pary Młodej, pokrowce na krzesła.
  • Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą oraz lampka wina musującego
  • Kawa, herbata- bez ograniczeń
  • Pokój LUX dla Pary Młodej
  • Ciasto (250g/osoba), owoce (300g/osoba) oraz całonocne wyżywienie

Na powitanie: Lampka wina musującego

Obiad :

Zupa (do wyboru jeden rodzaj):

Tradycyjny rosół z makaronem lub krem z brokułów, pieczarkowy, pomidorowy, z białych warzyw.

Główne danie(4 porcje/osoba, 6-7 rodzajów do wyboru):

  • de voley z masłem
  • udka faszerowane
  • filet zapiekany z pieczarkami i serem
  • udko kacze pieczone
  • roladka z fileta ze szpinakiem
  • filet z warzywami zapiekany serem
  • zraziki wieprzowe
  • karkówka w sosie pieczeniowym
  • zawijaniec z kapustą i pieczarkami
  • kotlet schabowy tradycyjny
  • kotlet schabowy z pieczarką
  • schab soute po myśliwsku
  • polędwiczka w sosie śliwkowym
  • cordon blue
  • polędwiczka w sosie borowikowym
  • łosoś w ziołach
  • dorsz w panierce
  • filet z soli w sosie winno-śmietanowym

 

Dodatki:

  • ziemniaki z koperkiem
  • frytki
  • kluski śląskie
  • bukiet surówek: z kapusty czerwonej, z marchewki, z białej kapusty
  • mix sałat z sosem lub warzywa gotowane

Po obiedzie podamy deser lodowo owocowy, ciasto (250 gr/osoba) oraz owoce (300 gr/osoba)

Zimne zakąski(5 porcji/osoba, do wyboru 6-7 rodzajów):

  • pasztet własnej roboty
  • duet mięs wieprzowych( schab ze śliwką , pieczona karkówka)
  • galantyna z kurczaka
  • schab finezja
  • tatar
  • roladka drobiowa
  • ryba po grecku
  • śledź po królewsku
  • roladka z łososia
  • szynka nadziewana szparagami
  • szynka z twarożkiem

Sałatki-2 rodzaje do wyboru:

  • sałatka grecka
  • sałatka gyros
  • sałatka z selera konserwowego
  • sałatka z ryżem i ananasem
  • sałatka z selera naciowego z jajkiem i jabłkiem
  • pieczywo, masło

OK.22.00-22.30 Podamy dla każdego barszcz czerwony z pasztecikiem

23.30  TORT WESELNY

24.00 OCZEPINY

24.30-1.00 Podamy flaczki lub zupę gulaszową( jedna dla wszystkich)

Ok.1.30 Danie ciepłe(2p/osoba)

  • golonka pieczona
  • szaszłyki
  • mielony otulony boczkiem
  • kapusta zasmażana lub bigos
  • chrzan, musztarda

Ok 3.00  Śniadanie:

  • żurek z jajem
  • kiełbasa wędzona i biała
  • pieczywo

Dodatkowo proponujemy:

  • Pieczonego prosiaka lub pieczonego dzika z kaszą i sosami
  • Indyka nadziewanego podawanego z risotto brokułowym
  • Udziec z szynki
  • Stół wiejski z pełną gamą wędlin
  • Fontannę czekoladową
  • Torta
  • Soki, napoje, wodę mineralną
  • Piwo butelkowe 0,5l ( Żywiec, Tyskie)
  • Piwo, Kega 30 l, Kega 50 l
  • Bufet alkoholowy z obsługą barmańską
  • Noclegi dla gości weselnych

Dodatkowe informacje:

Zimne napoje, alkohol we własnym zakresie

Dzieci do lat 3-gratis

Dzieci od 3-7 lat  – 50% ceny

 

 


CENA PROMOCYJNA PRZYJĘCIA WESELNEGO W MIESIĄCACH LISTOPAD-KWIECIEŃ TO 175 ZŁ/OSOBA (promocja nie obejmuje świąt)

W/w ceny są cenami brutto