Komunie

Propozycja menu:

Zupa: tradycyjny rosół z makaronem

Główne danie (3p/osoba, 4 rodzaje do wyboru):

  • kotlet schabowy w złocistej panierce
  • kotlet de voley z masłem i serem
  • kotlet cordon blue
  • rolada z kurczaka ze szpinakiem , suszonymi pomidorami, mozzarellą, polana sosem serowym
  • pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym
  • łosoś zapiekany pod beszamelem

Dodatki:

  • ziemniaki z koperkiem
  • kluski śląskie
  • frytki
  • bukiet surówek
  • warzywa gotowane

Zimne zakąski (3p/osoba):

  • schab ze śliwką i morelą
  • filet drobiowy faszerowany
  • szynka faszerowana twarożkiem
  • ryba po grecku ,
  • pieczywo, masło

Sałatki:

  • grecka
  • cezar
  • marynarska

Gorąca kolacja (1,5 porcji mięsa/osoba):

  • barszczyk czerwony
  • eskalopki serwowane z pieczarkami
  • szaszłyk z warzywami
  • ziemniaki pieczone w ziołach
  • kapusta zasmażana

Bufet:

  • ciasto (200gr/osoba)
  • owoce (100gr/osoba)
  • kawa, herbata
  • woda mineralna z cytryna i miętą
  • sok pomarańczowy i jabłkowy -1l/osoba

Cena   na rok 2017 /140 zł/osoba 

Dzieci do lat 3 –bezpłatnie , Dzieci od 3-7 lat – 50% ceny

Tort we własnym zakresie lub za dodatkową opłatą